Puikus pasirodymas Lietuvos jaunųjų geologų olimpiadoje

Puikus pasirodymas Lietuvos jaunųjų geologų olimpiadoje

2022-11-22 Be kategorijos 0
Lapkričio 18-19 d. Vilniuje Hotel „Corner“ Terra konferencijų salėje vyko 32-oji Lietuvos mokinių jaunųjų geologų olimpiada, kurioje dalyvavo 70 bendrojo ugdymo mokyklų mokinių. Olimpiada siekiama skatinti mokinius domėtis geologija, ugdyti kūrybinius polinkius ir gebėjimus, kompetencijas geologijos, ekologijos bei gamtosaugos srityse.
Olimpiadoje dalyvavo 5 mūsų gimnazijos mokiniai: šeštokai R. Didvalis ir K. Kuoras, septintokas B. Byla, aštuntokė A. Didvalytė ir devintokė J. V. Bylaitė. Mokiniams teko atlikti teorines ir praktines užduotis, analizuoti grafikus, žemėlapius, braižyti ir analizuoti geologinius pjūvius. Po užduočių sprendimo mokiniai keliavo į MO muziejų ir ten dalyvavo edukacinėje programoje, turėjo galimybę susipažinti su kitų mokyklų mokiniais kartu atlikdami kūrybines užduotis.
Labai džiaugiamės ne tik šių mokinių dalyvavimu, bet ir užimta prizine vieta! Jonė Vidmantė Bylaitė užėmė III-ją vietą savo amžiaus grupėje😊👏. Nuoširdžiausi sveikinimai Jonei, ją ruošusiai geografijos mokytojai Daivai Petkauskienei bei visiems olimpiados dalyviams!😉
Skip to content